Bertil kommer på sina föräldrar i akten och mamman gör sitt bästa för att rädda situationen

Lille Bertil kom hem tidigt från skolan en dag och gick upp för trappen för att se om mamma och pappa var hemma. När han gick in på sina föräldrars rum såg han sin mamma sitta på sin pappa – och båda var helt nakna.

Bertil stirrar förvirrat på sina föräldrar.

– Bertil, hur mår du? Gå till ditt rum så kommer jag om en liten stund, säger hans mamma.

Bertil gör som hon säger och går in i sitt rum och leker med lego. Eter några minuter kommer hans mamma, som nu är påklädd, och sätter sig bredvid honom.

– Bertil, vad såg du när du kom in till vårt rum idag? Frågade mamma.

– Jag såg att du och pappa var nakna och att du hoppade upp och ner på hans mage, svarade den lille pojken.

Bertils mamma tänker då att han nog är lite väl för ung för att få veta hur det fungerar med sex och bestämmer sig för att säga något annat.

Då får hon en idé.

– Är det allt du såg? Vet du vad vi höll på med? Frågar hon.

– Det var allt jag såg. Och jag har ingen aning om vad det var ni höll på med, svarar han.

– Jo, du förstår… Du vet ju att pappa har en ganska stor mage, och när din pappas mage blir för stor och full av luft så klär vi av oss nakna och så sätter jag mig på honom. Sedan trycker jag på hans mage och hoppar på den så att luften åker ut och han bli smal igen, förklarar mamma och känner sig smart.

– Men mamma, du vet att det är meningslöst, va? Säger Bertil.

– Vad menar du? Frågar mamma.

– Jo, för att när jag står och väntar på skolbussen på morgonen och du har gått till jobbet så har jag sett att vår granne Susanne brukar komma över och blåsa upp honom igen.

 

Tyckte du också att detta var en rolig historia? Tänk då på att delad glädje är dubbel glädje och dela den med dina vänner!

 

Relaterat innehåll