Vad kvinnor säger och vad det betyder

”Fint!”

Det här är ett ord kvinnor använder vid slutet av ett bråk när dom vet att dom har rätt, men inte orkar lyssna på dina argument längre.

Det betyder att du ska hålla käften. Använd aldrig ordet Fint när du ska beskriva hur hon ser ut – Det leder bara till ett nytt argument..

 

”Fem minuter”

Det här betyder en halv timme.

 

”Ingenting”

”Ingenting” betyder någonting och att du bör vara beredd. ”Ingenting” används vanligtvis för att beskriva en kvinnas känsla över att vilja vända dig in och ut, upp och ner och bakåt.

”Ingenting” slutar oftast med ett argument som kommer att hålla i ”fem minuter” och avslutas med ordet ”Fint.”

 

”Men gör det då” (höjda ögonbryn)

Det här är INGEN tillåtelse, det är en utmaning! Om du av misstag tar det som en tillåtelse, kommer resultatet att bli att hon blir upprörd över ”Ingenting” och du kommer att få ”fem minuters” diskussion som kommer att avslutas med ordet ”Fint.”

 

”Men gör det då” (normala ögonbryn)

Det här är INTE heller en tillåtelse. Det betyder ”Jag ger upp” eller ”Gör vad du vill för jag bryr mig inte! Du kommer att få ett höjt-ögonbryn-”Men gör det då” på bara fem minuter, följt av ”Ingenting” och ”Fint” och hon kommer att hålla ett ”fem minuters” långt tal för dig.

 

”Jasså” (kisande ögon)

Det här ordet är trubbel..Spring, gå inte, till närmsta utgång. Hon kommer att säga att allt är ”Fint” när hon har slängt ut all dina kläder genom fönstret, men förvänta dig inte att hon kommer att prata med dig på åtminstone en vecka.

”Jasså” betyder oftast att du har åkt dit på en lögn. Försök inte ljuga mer för att försöka komma ur den, för då kommer ett höjt-ögonbryns-”Men gör det då.”

 

”Hmm”

Det här är en av dom mest farligaste en kvinna kan säga till en man. ”Hmm” betyder att hon vill ha lång tid på sig att bestämma över vilket straff du ska få pga det du gjort. ”Hmm” används oftast med ordet ”Fint” i samband med ett höjt-ögonbryns-”Men gör det då”

När hon sen haft tid att planera ut straffet, så har du stora problem.

 

”Jaha?”

Det här är en chans. Kvinnan ger dig en möjlighet att komma med en ursäkt för det du gjort. Med andra ord en chans att försätta dig i ännu mer problem.

Om du sköter det här korrekt så borde det inte sluta med ett ”Hmm”

 

”Tack”

Kvinnan tackar dig, Svimma inte eller lyssna efter gömda budskap, säg bara varsågod.

 

”Tack så hemskt mycket”

Det är en enorm skillnad mellan”Tack så hemskt mycket” och ”Tack.” En kvinna säger ”Tack så hemskt mycket” när hon är riktigt sur på dig. Det är vanligtvis följt av ett ”Fint”.

Det här betyder att du sårat henne på något sätt. Var försiktig fråga inte vad som är fel efter ett ”Tack så ´hemskt mycket” – hon kommer bara att svara ”Ingenting.”

Relaterat innehåll