Långa näshår är en grej – så här funkar skönhetstrenden vi aldrig bett om!

Inom skönhetsvärlden har det länge fokuserats på behåring runt ögonen. Hör du till gruppen som har tröttnat på att dra fokus till just ögonen har du tur. Näshårens tid är äntligen här!

Ur vägen fransar! Fluffiga näshår är officiellt en trend. Efter många år med att försöka ta bort de dåligt placerade små håren har nu skönhetsindustrin äntligen omfamnat dem. Tro det eller ej, näshårsförlängning blir en grej och vi är lika förvånade som fascinerade.

hashtagen #nosehairextensions, har använts över 400 gånger på Instagram och under denna hashtag hittar du bilder och videoklipp av användare som hakat på denna besynnerliga trend.

Trots att det mest verkar vara för att få uppmärksamhet är det tydligt att folk är fascinerade av trenden. Nedanstående näshårsförlängingsvideo har i skrivande stund fått över 148.000 visningar på YouTube!

Det stora antalet visningar kan bara bero på två saker: Antingen har en klicktokig epileptiker råkat limma fast fingret på musen, eller så är folk faktiskt intresserade av att lära sig tekniken med förlängning av näshåren. Vilket tror du det är?

Hälsofördelen sägs vara att de långa håren i näsan fungerar som ett filter och fångar upp dammpartiklar samt bakterier, vilket förhindrar inflammationer i näsans känsliga slemhinna. För mig som allergiker låter det dock mer som en dödsfälla än en hälsofördel.

Kommer du haka på trenden eller får du känslan av att nedanstående bilder är hämtade från din värsta mardröm?

Av alla skönhetstrender som varit populära genom åren undrar vi om denna ändå inte är den märkligaste?

 

 

Relaterat innehåll