Barn som hör sin mors röst för första gången

VIDEO: Baby hör sin mors för första gången och hennes reaktion kommer få ditt hjärta att smälta!

Charly föddes i augusti 2017 och är den vackra dottern till Christy Keane. Hon kom till världen helt döv och hennes föräldrar försöker givetvis hjälpa henne på bästa sätt och har nu sett till att hon fått hörapparat.

Första gången hon hör sin mammas röst lyser hela ansiktet upp av glädje! Hennes mamma Christi såg till att detta ögonblick sparades för alltid genom att spela in den magiska stunden som du kan njuta av i klippet under denna artikel.

Även om Charly fortfarande är ett spädbarn, så kan man se hur känslosam hon blir och att det till synes ser ut som hon gör sitt bästa för att försöka hålla tårarna borta. När Christy säger ”I love you” så kan man se att ögonen tåras på vackra Charly igen.

”Vi upplevde det mirakulösa ögonblicket som vi bett om när Char fick sin hörapparat idag. Vi var osäkra på om hon skulle höra något så det var en fantastisk känsla som inte kan beskrivas med ord. Hennes väg mot inplantat och språklig utveckling har fått en fantastisk start!” skriver Christy Keane på sitt Instagram.

Relaterat innehåll