Babyn möter sitt livs första struts och dess reaktion kommer garanterat göra din dag lite bättre!

Första gången vi gör något i livet sätter ofta spår i oss för alltid. Jag minns till exempel med stor glädje första gången jag ÄNTLIGEN hade rätt längd för att åka den där Berg- och dalbanan jag så länge hade gått och sneglat på. Jag minns känslan av hur världen på något sätt öppnade sig för mig när jag tog mina första tramptag på min cykel utan stödhjul. Och jag minns lyckoruset jag upplevde första gången min pappa och mamma berättade att vi skulle åka utomlands.

Babyn i det här roliga videoklippet är väldigt ung, men någonstans tror jag att hen kommer minnas sitt första möte med en struts. Det här är lycka i sin renaste form och lycka smittar alltid av sig – speciellt om det är ett barn som förmedlar känslan.

Det här är helt UNDERBART och håller du med kan det vara en bra idé att dela klippet med dina vänner. Att sprida glädje är ju trots allt bland det finaste man kan göra och visst är dina vänner värda ett leende?

Kom ihåg att slå på ljudet 🙂

Relaterat innehåll