Näshårsförlängning är tydligen den senaste trenden och jag fattar verkligen inte grejen!

De senaste månaderna så verkar det som att varje skönhetsblogg på Instagram tävlar om vem som kommer på den sjukaste skönhetstrenden. Att hänga med på vilken som är den senaste looken är nästan omöjligt, eftersom det ofta dyker upp nya trender direkt efter att man tror att den förra fått fäste.

Först kom den glittriga tungan

Ett inlägg delat av 👽 (@filmgypsy)

Sen var det dags för vågiga ögonbryn

Efter det (som att det inte kunde bli värre) presenterade Internet vågiga läppar

Men detta var bara början, för en underlig människa såg dessa bilder och tänkte: “Vet du, jag tycker inte vi har dragit detta tillräckligt långt ännu”. Japp, du läste rätt! Någon tittade på dessa läppar som såg ut att vara tagna från en skräckfilm och bestämde sig för att något ännu värre måste ersätta dem.

Looken kommer usrsprungligen från Instagramanvändaren @gret_chen_chen, som uppnår den horribla effekten genom att stoppa upp(!) lösögonfransar i näsan. Är det unikt? Japp. Är det kreativt? Jajamen. Men är det snyggt eller ens uthärdligt att se på? Bestäm du…

Personligen tycker jag att det ser ut som att ett par spindlar försöker ta sig ut ur näsan på henne och man undrar vad nästa steg är. Naglar på tänderna? Ett extra ögonbryn i pannan?

Oavsett hur denna trend utvecklas så är jag tämligen säker att mina näshår även i fortsättningen får vara där dom är.

Vad tycker du om denna trend? Kommentera gärna!

Liknande innehåll